اطلاع رسانی حساب کاربری دینون اکسپلور صفحه نخست
آموزش آشپزی درست و اصولی
پرسش سوال

دسته بندی مقالات

آموزش آشپزی درست و اصولی

جدیدترین مقالات

کاناپ تن ماهی

کاناپ تن ماهی

​ ​ طرز تهیه کاناپ تن ماهی تن ماهی یک عدد خیارشور رنده و آب گرفته شده 100 تا 150 گرم سس مایونز 5 یا 6 قاشق غذاخوری نمک و فلفل چند پینچ ابلیمو یک یا دو قاشق سس خوری نون تست به تعداد دلخواه لیمو ترش برای گارنیش تن ماهی رو می جوشونیم از وقتی که به جوش اومد، 20 الی 25 دقیقه باید توی آب بمونه کامل روغنش رو میگیریم. با چنگال کامل لهش ...

دسته بندی : دستور غذا1402/11/02

خورش کاری اصلی (با نکاتی که هیچ جا نمیگن)

خورش کاری اصلی (با نکاتی که هیچ جا نمیگن)

​ طرز تهیه خورش کاری مرغ پاک کرده 1200گرم پیاز متوسط 2 عدد کره یا روغن حیوانی 4 قاشق غذا خوری ادویه کاری 2 قاشق غذا خوری نمک چند پینچ هل درسته 4 تا 5 عدد میخک درسته 4 عدد چوب دارچین 1 عدد شیره نارگیل 1 قوطی گوجه متوسط 1 عدد سیر ساطوری 1 قاشق چای خوری رب 1 قاشق غذاخوری زنجبیل ساطوری 1 قاشق چای خوری فلفل چند پینچ ​ پیاز ...

دسته بندی : دستور غذا1402/11/02

روش پخت قلیه ماهی درجه یک

روش پخت قلیه ماهی درجه یک

​ مواد لازم برای 4 نفر ماهی 600 گرم پیاز متوسط 1 عدد سیر 3 یا 4 حبه سبزی گشنیز و شنبلیله پاک نکرده 600 گرم تمبر هندی 100 تا 150 گرم زردچوبه، نمک، فلفل به مقدار لازم روغن مایع 150 گرم ​ ماهی رو قطعه قطعه میکنیم. قطعات 150 گرمی خوبه به نظرم. باید نسبتا درشت باشه. با نمک و فلفل تو روغن سرخش میکنیم. پیاز و سیر ...

دسته بندی : دستور غذا1402/11/02

جدیدترین سوالات