اطلاع رسانی حساب کاربری دینون اکسپلور صفحه نخست
آموزش آشپزی درست و اصولی
پرسش سوال

دسته بندی مقالات

خورش کاری اصلی (با نکاتی که هیچ جا نمیگن)

طرز تهیه خورش کاری

مرغ پاک کرده1200گرم
پیاز متوسط2 عدد
کره یا روغن حیوانی4 قاشق غذا خوری
ادویه کاری2 قاشق غذا خوری
نمکچند پینچ
هل درسته4 تا 5 عدد
میخک درسته4 عدد
چوب دارچین1 عدد
شیره نارگیل1 قوطی
گوجه متوسط1 عدد
سیر ساطوری1 قاشق چای خوری
رب1 قاشق غذاخوری
زنجبیل ساطوری1 قاشق چای خوری
فلفلچند پینچ

خورش کاری

پیاز رو نگینی درشت خورد میکنیم. سیر رو ساطوری میکنیم.

زنجبیل تازه رو نگینی ریز خورد میکنیم.

گوجه رو نگینی درشت خورد میکنیم.

ظرف رو روی حرارت میذاریم، کره رو آب میکنیم. مرغ رو سرخ میکنیم. و از روغن در میاریم. همه ادویه ها رو باهم توی ظرف میریزیم.

وقتی عطرش بلند شد، پیاز اضافه میشه و تفت میدیم.

بعد گوجه و رب اضافه میشه و یکم تفت میدیم. بعد شیره ی نارگیل رو اضافه میکنیم.

در آخر مرغ رو میذاریم داخل قابلمه و زیرش رو کم میکنیم تا جا بیفته.

اگر دوست داشتین درستش کنید و نظر بدید ببنیم دوس داشتین یا نه 

انتشاربروزرسانیمطالعهدسترسی
1402/11/021402/11/0231 مرتبهرایگان

پرسش و پاسخ کاربران