اطلاع رسانی حساب کاربری دینون اکسپلور صفحه نخست
آموزش آشپزی درست و اصولی
پرسش سوال

دسته بندی مقالات

روش پخت قلیه ماهی درجه یک

مواد لازم برای 4 نفر

ماهی600 گرم
پیاز متوسط1 عدد
سیر3 یا 4 حبه
سبزی (گشنیز و شنبلیله)پاک نکرده 600 گرم
تمبر هندی100 تا 150 گرم
زردچوبه، نمک، فلفلبه مقدار لازم
روغن مایع150 گرم

قلیه ماهی

ماهی رو قطعه قطعه میکنیم. قطعات 150 گرمی خوبه به نظرم. باید نسبتا درشت باشه. با نمک و فلفل تو روغن سرخش میکنیم.

پیاز و سیر رو نگینی ریز میکنیم(جدا جدا)

سبزی رو هم خورد میکنیم

سبزی رو تو ماهیتابه بدون روغن اول آبش رو میکشیم، بعد روغن میریزیم و سرخش میکنیم

تمبر هندی رو با 1 لیوان آبجوش رو حرارت ملایم میذاریم تا گوشتش جدا بشه و از صافی رد میکنیم و عصاره اش رو میگیریم.

پیاز رو توی روغن تفت میدیم و وقتی بلوری شد زردچوبه و سیر رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. بعد سبزی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.

حالا عصاره تمبر هندی رو با 2 لیوان آب جوش اضافه میکنیم و به جوش که اومد زیرشو کم میکنیم تا جا بیفته. در مراحل آخر ماهی رو اضافه میکنیم که مزه خورشت رو بگیره.

نوش جانتون

انتشاربروزرسانیمطالعهدسترسی
1402/11/021402/11/028 مرتبهرایگان

پرسش و پاسخ کاربران