اطلاع رسانی حساب کاربری دینون اکسپلور صفحه نخست
آموزش آشپزی درست و اصولی
پرسش سوال

دسته بندی مقالات

کاناپ تن ماهی

  

کاناپ تن ماهی

طرز تهیه کاناپ تن ماهی

تن ماهییک عدد
خیارشور رنده و آب گرفته شده100 تا 150 گرم
سس مایونز5 یا 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلچند پینچ
ابلیمویک یا دو قاشق سس خوری
نون تستبه تعداد دلخواه
لیمو ترشبرای گارنیش

تن ماهی رو می جوشونیم (از وقتی که به جوش اومد، 20 الی 25 دقیقه باید توی آب بمونه)

کامل روغنش رو میگیریم.

با چنگال کامل لهش میکنیم

خیارشور رو بهش اضافه میکنیم

آبلیمو و نمک و سس بهش اضافه میشه

میتونیم از زیتون سیاه هم استفاده کنیم تو این ترکیبا

مواد رو میذاریم لای نون

مثلثی برش میزنیم و تمام

نوش جان

حمیدرضا میرزایی نسب هستم و این وبلاگ برای علاقه مندان به آشپزیه :)

انتشاربروزرسانیمطالعهدسترسی
1402/11/021402/11/0212 مرتبهرایگان

پرسش و پاسخ کاربران