اطلاع رسانی حساب کاربری دینون اکسپلور صفحه نخست
آموزش آشپزی درست و اصولی
پرسش سوال

دسته بندی مقالات

سه راه کار برای افزایش فروش رستوران شما

سه راه کار برای افزایش فروش رستوران شما

1- روش های تبلیغاتی خود را بازنگری کنید.

تا دیروز تراکت پخش میکردید؟ پیج اینستاگرام داشتید؟ تخفیف میگذاشتید؟ پیامک تبلیغاتی میزدید؟

همه روش هایی که انجام دادید و نتیجه نداشته را لیست کنید.

روش خود را بنویسید. شاید روش انجام آن ها اشتباه بوده. شاید محتوای اینستاگرام شما جذابیت لازم را نداشته است. شاید متن پیامک تبلیغاتی شما به اندازه کافی مخاطبتان را تحریک نکرده که از شما خریدی داشته باشد. اصلاحات لازم را انجام دهید و روش های جدید را امتحان کنید. مثلا کوپن تخفیف خود را بالای تراکت ها بچسبانید.

میخواهم بگویم اگر روشی برای شما جواب نداد، لازم نیست آن را کنار بگذارید. روش انجام آن را تغییر دهید.

2- از بیرون به رستوران خودتان نگاه کنید.

مشتری ها نمای رستوران شما را میبینند. سر در آن را میبینند و ویترین و نوشته های روی شیشه ها را میبینند.

شیشه ها تمیز هستند؟ چینش فست فود یا رستوران شما مشتری پسند است؟ با آن چه در ذهن خودتان دارید هماهنگ است؟ مثلا اگر برای فصل پاییز سوپ مخصوصی اضافه کرده اید، تبلیغ آن را روی شیشه زده اید؟ یک نفر از بیرون شما را میبیند، چرا انتخابش شما نیستید؟ چرا به رقیبتان رجوع میکند؟ از دید او کسب و کارتان را نگاه کنید و در صورت لزوم ورودی خود را و المان هایی که مشتری میبیند را تا حد ممکن تغییر دهید.

3- منوی خود را تصحیح کنید.

شاید بهترین مواد غذایی را استفاده میکنید اما طعم نهایی آنچنان که باید باشد، جذاب نیست. شاید طعم خوب است اما مشتریان با مواد اولیه شما مشکل دارند. شاید منوی شما خیلی متنوع است. یا شاید تنوع کافی را ندارد. با یک مشاور رستوران مشورت کنید و اگر منوی شما مشکل دارد آن را تصحیح کنید.

یادتان باشد هزینه ای که برای هر یک از موارد بالا میکنید باید حساب شده باشد و نرخ بازگشت هزینه ها را باید محاسبه کنید. باید برای شما بصرفد نه اینکه هزینه کنید و در نهایت مشکل بر قوت خود باقی بماند.

در پایان لازم است یادآوری کنم برای دریافت مشاوره رایگان تنها کافیست با من تماس بگیرید. 09102685610

انتشاربروزرسانیمطالعهدسترسی
1402/11/021402/11/0211 مرتبهاشتراکی

پرسش و پاسخ کاربران