اطلاع رسانی حساب کاربری دینون اکسپلور صفحه نخست
آموزش آشپزی به سبک بهاره
پرسش سوال

دسته بندی مقالات

طرز تهیه کالباس خانگی با شیر خشک

طرز تهیه کالباس خانگی با شیر خشک

مواد لازم

گوشت سینه و ران مرغ500 گرم
سیر2 حبه
پودر نشاسته گندم30 گرم
آردگندم30 گرم
شیرخشک نمکی30 گرم
تخم مرغ2 عدد
یخ پوره شده120 گرم
روغن مایع80 گرم
نمک10 گرم معادل 1 ق چ سرصاف
خلال پسته1 ق غذا خوری
هویج رنده شده1 ق غذا خوری
قارچ بلانچ شده یا فلفل دلمه ای در صورت تمایل از هر کدام1/2 پیمانه
فلفل سیاه، آویشن، جوزهندی، پاپریکا، پودردارچین، هل ساییده ، زنجبیل، پودرتخم گشنیز، پودرسیرادویه ها 18 گرم معادل 2 ق چ

طرز تهیه کالباس خانگی با شیر خشک

مرحله اول: میکس کردن مواد

اگر از گوشت ران مرغ در تهیه ی این کالباس استفاده می کنید،حتمأ دمار ران مرغ را خارج کنید. گوشت سینه و ران و سیر را داخل غذاساز ریخته و میکس کرده و آرد و نشاسته پودرشده ، نمک ،شیرخشک ،تخم مرغها، ادویه ها را افزوده و میکس میکنیم و یخ پودرشده و یا به همان میزان آب یخ به مواد افزوده و میکس میکنیم و در نهایت روغن مایع را کم کم افزوده و میکس کنید تا مواد کامل میکس و نرمی به دست آید.

مرحله دوم: افزودن هویج

هویج را که با رنده ی ریز رنده کرده ایم کمی فشار میدهیم تا آب اضافیش گرفته شود و همراه پسته به مواد افزوده و همزده و اگر از قارچ بلانچ شده و فلفل دلمه ای رنده شده ی آبگرفته هم استفاده می کنید،در این مرحله باید اضافه کنید. از اینجا به بعد دو روش برای پخت آموزش به شما یاد داد خواهد شد.

مرحله سوم: روش تنوری

یک قالب تفلون را کمی با روغن مایع چرب کرده و مواد آماده شده ی کالباس را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید و روی قالب را با فویل بپوشانید و قالب را داخل قالب یا سینی فر بزرگتر قرار دهید و داخل سینی آب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه ی سانتیگراد به مدت یکساعت و نیم قرار دهید تا بپزد و بلافاصله پس از پخت و خنک شدن قابل برش زدن و سرو می باشد.

مرحله چهارم: در قابلمه

در این روش باید مواد کالباس را داخل قیف بریزید و با قاشق داخل کیس ه مخصوص کالباس پر کنید تا کاملا پر و هیچ فصای اضافه نباید داشته باشید و بعد هوا گیری کنید و دور طرف کیسه را با نخ مخصوص گره بزنید و در داخل قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و بعد از 1.5 ساعت نیم از آب داغ خارج کنید و داخل یخ قرار دهید تا خوشرنگ باقی بماند.

 

فوت و فن های دستور پخت کالباس تنوری با شیر خشک

  1. اگر قالب تفلون ندارید؛ داخل قالب دلخواه را با فویل بپوشانید و موادتان را روی فویل بریزید تا به ظرفتان نچسبد.
  2. قارچ را باید بشورید و اسلایس کنید و بلانچ کنید و یا می توانید آن را حذف کنید.
  3. اگر می خواهید روی اجاق گاز بپزید؛ قالبی را که مواد کالباس را داخل آن ریخته اید با فویل بپوشانید و داخل قابلمه ی بزرگتری قرار دهید و کمی آب داخل قابلمه بریزید بطوریکه تا نصف قالب را بگیرد و در قابلمه را ببندید و ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب داخل قابلمه بجوش آید و سپس حرارت را کم کنید تا یکساعت و نیم کالباس بپزد حواستان باشد که آب داخل قابلمه خشک نشود چون کالباس باید به روش بن ماری بپزد.
  4. کیسه مخصوص را از لوازم قنادی تهیه کنید.
  5. کالباس رولی را برای شبانه روی در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خنک شود و بعد ورقه کنید و استفاده کنید.
انتشاربروزرسانیمطالعهدسترسی
1402/10/281402/10/2829 مرتبهرایگان

پرسش و پاسخ کاربران