آموزش انواع کیک و غذاهای ایرانی و خارجی
بروز رسانی : 1399/09/05 علاقـه : 35 بازدیـد : 211
آرد ................ 2 پیمانه
شکر ............. 1 پیمانه
شیر ............. 1 پیمانه
روغن مایع ......... نصف پیمانه
تخم مرغ ........... 3 عدد
پودر کاکائو ................ 1 قاشق غذاخوری
وانیل ................ نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ............... 1 قاشق مرباخوری
ابتدا زرده و سفیده ها رو جدا میکنیم. بعد سفیده ها رو ابتدا با دور کند و بعد با دور تند همزن کاملا میزنین تا کف کنه و از ظرف نریزه (حدود 7 دقیقه همزدن نیاز داره).
بعد زرده هارو یه مقدار میزنین تا از لختی در بیاد بعد شکر و وانیل و بهش اضافه میکنین و خیلی خوب میزنین تا کرم رنگ و کشدار شه.
بعد روغن و اضافه میکنین و هم میزنین و بعد هم شیر و اضافه میکنین.
حالا آرد و بکینگ پودر و کاکائو و با هم الک میکنین و به مواد اضافه میکنین.و با دور کند همزن میزنین تا یکدست شه.
تا اینجا همه با همزن برقی بود.
در آخر که سفیده ها رو اضافه میکنین با قاشق حالت دورانی فقط در حد مخلوط شدن هم میزنین تا روش حباب بزنه و سبک شه.
حالا قالب یا همون قابلمه پلوپز و چرب میکنین و مایع کیک و میریزین.
توی فر تقریبا 50 دقیقه زمان میخواد ولی پلوپز خودش خاموش میشه.
طباخ
امتیـاز فنـی :336واحد
ثبت مطلب : | 1399/09/02 |
بـروز رسانی : | 1399/09/05 |
شناسه مطلب : | 59 |
قیمت مطلب : | 0 تومان |